(+90) 532 650 73 02

Ücretsiz Fiyat Teklifi

info@camihalisiisitma.com

E-Mail Adresimiz

KARACA CAMİ ISITMA SİSTEMLERİ

Wİ-FİLİ ISI KONTROL PANELİ

Firmamız cami halı ısıtma sistemleri ile soğuk kış günlerinde camilere sıcaklık katıyor.Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz,doğru Tercihiniz.

KARACA CAMİ ISITMA SİSTEMLERİ

Wi-fili Isı Kontrol Paneli

Wi-fili ısı kontrol paneli sayesinde cami içerisindeki sıcaklığı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Bu panel çeşitli sıcaklık ayarlarına sahiptir. Dilediğiniz sıcaklığı tek bir tuşla ayarlayabilirsiniz. Wi-fi özelliğine sahip bu sistem son derece pratik bir kullanım sunar. Telefonunuza indireceğiniz bir program sayesinde uzaktan ısı kontrolü yapmanız mümkün.  Mobil telefon sayesinde indirdiğiniz uygulama sayesinde her türlü kontrolü sağlayabilirsiniz. Örneğin sabah namazından önce wi-fili ısı kontrol paneli sistemini açarak caminin ısınmasını sağlayabilirsiniz. Akşam soğuk kış aylarında mobil telefonunuz ile cami içini sıcak bir konuma getirebilirsiniz. Bu sayede cemaat wi-fili ısı kontrol paneli sayesinde cemaat rahat bir şekilde ibadetlerini yerine getirir.Wifili Isı Kontrol Paneli Adana

Wifili ısı kontrol paneli Adana kullanımı ve montajı kolay, 90-275 Voltaj aralığı şalter modu ve geniş çalışma fonksiyonu, üç fazlı (RST) faz kontrolü ve alçak gerilim uyarısı, fiziki çalışma saatlerinin ayarlanması (en fazla 4 saat) ile kullanıcıların gönlünde yer tutmuştur. Wifili ısı kontrol paneli Adana namaz saatlerinde istenilen kadar faz açıp kapatma ile çok tasarrufludur.  Wifili ısı kontrol paneli Adana böylece oldukça tasarruflu bir sistem olduğu anlaşılır. Tüm avluyu ısıtmaya kalmakta oldukça daha tasarruflu dur.

Wifili Isı Kontrol Paneli Adana

Wifili ısı kontrol paneli Adana kullanımı ve montajı kolay, 90-275 Voltaj aralığı şalter modu ve geniş çalışma fonksiyonu, üç fazlı (RST) faz kontrolü ve alçak gerilim uyarısı, fiziki çalışma saatlerinin ayarlanması (en fazla 4 saat) ile kullanıcıların gönlünde yer tutmuştur. Wifili ısı kontrol paneli Adana namaz saatlerinde istenilen kadar faz açıp kapatma ile çok tasarrufludur.  Wifili ısı kontrol paneli Adana böylece oldukça tasarruflu bir sistem olduğu anlaşılmaktadır. Tüm camiyi ısıtmaya kalmakta oldukça daha tasarruflu dur.

Wifili Isı Kontrol Paneli Adana

Wifili ısı kontrol paneli Adana kullanımı ve montajı kolay, 90-275 Voltaj aralığı şalter modu ve geniş çalışma fonksiyonu, Üç fazlı (RST) faz kontrolü  ve alçak gerilim uyarısı, fiziki çalışma saatlerinin ayarlanması (en fazla 4 saat) ile kullanıcıların gönlünde yer tutmuştur. Wifili ısı kontrol paneli Adana namaz saatlerinde istenilen kadar faz açıp kapatma ile çok tasarrufludur.  Wifili ısı kontrol paneli Adana böylece oldukça tasarruflu bir sistem olduğu anlaşılmaktadır.

Wifili Isı Kontrol Paneli

Wifili ısı kontrol paneli ile satırları tek tek açabilme. Örneğin sabah namazınız için bir veya on satır seçebilirsiniz. Tamamen sessiz çalışma özelliğindedir. Açılan rankı ekrandan kontrol edebilirsiniz. İstenilen hatta kadar genişletilebilir kapasite su vardır. Wifili ısı kontrol paneli ile Uzaktan kumanda ile kolay manuel ve otomatik çalıştırma mümkündür. Geniş ve okunması kolay LCD ekranı ile teknolojik görüntüye sahiptir. Wifili ısı kontrol paneli arıza durumunda GSM üzerinden mesaj gönderebilme ve telefon görüşmesi yapabilmeyi de sağlar.

KARACA CAMİ ISITMA SİSTEMLERİ

Wi-fili Isı Kontrol Paneli Fiyatları

Wi-fili ısı kontrol paneli fiyatları sistemin uygulanacağı mekanın büyüklüğüne göre değişir. Wi-fili ısıtma sistemleri camiler oteller toplantı salonları spor salonları gibi birçok farklı alanda konforlu bir şekilde ısınmaya olanak sağlar. Wi-fili ısı kontrol paneli fiyatları ile ilgili firmamızdan bilgi alabilirsiniz. Cami altı ısıtma sistemlerini Wi-fi ile uzaktan kontrol etmeniz mümkündür. Bu kontrol oldukça pratik ve zahmetsizdir. Wi-fili ısı kontrol paneli fiyatları özelindesadece tek bir tuşla sistem harekete geçirilebilir. Namazdan sadece dakikalar öncesinde cemaatin gelmesine yakın tek bir tuşla sistem harekete geçirilir ve caminin ısınması kısa bir süre önce ısınması sağlanabilir. Bu kontrol paneliyle çeşitli sıcaklık derecesini de kontrolünüz altında tutabilirsiniz.

Wifili Isı Kontrol Paneli Fiyatları Adana

Wifili ısı kontrol paneli fiyatları Adana çok uygun olması birçok özelliği barındırmasındandır. Bunlardan bazıları şöyledir. İmsak ve sabah namazından sonra çalışabilme, İleri ve geri saat uygulamalarını otomatik olarak çalıştırıp veya iptal etme gibi özellikleri ile wifili ısı kontrol paneli fiyatları Adana değerini hak etmektedir.  2 yıl garantisi ile birlikte Wifili ısı kontrol paneli fiyatları Adana beklenti seviyesindedir.

Wifili Isı Kontrol Paneli Fiyatları Adana

Wifili ısı kontrol paneli fiyatları Adana çok uygun olması birçok özelliği bulunmasındandır. Bunlardan bazıları şöyledir. Wifili ısı kontrol paneli fiyatları Adana değerini hak etmektedir. Bunların yansıra uyarı zili ve ekranı, sigorta çipinin 220 volt çıkış kontrolü, uzaktan tanımlama fonksiyonu mevcuttur. 2 yıl garantisi ile birlikte Wifili ısı kontrol paneli fiyatları Adana beklenti seviyesindedir.

Wifili Isı Kontrol Paneli Fiyatları Adana

Wifili ısı kontrol paneli fiyatları Adana çok uygun olması birçok özelliği bulunmasındandır. Bunlardan bazıları şöyledir. İmsak ve sabah namazından sonra çalışabilme, İleri ve geri saat uygulamalarını otomatik olarak çalıştırıp veya iptal etme gibi özellikleri ile wifili ısı kontrol paneli fiyatları Adana değerini hak etmektedir. Bunların yansıra uyarı zili ve ekranı, sigorta çipinin 220 volt çıkış kontrolü, uzaktan tanımlama fonksiyonu mevcuttur. 2 yıl garantisi ile birlikte Wifili ısı kontrol paneli fiyatları Adana beklenti seviyesindedir.

Wifili Isı Kontrol Paneli Fiyatları

Wifili ısı kontrol paneli fiyatları normal miktarlardadır. Anında sistem kapatma ve duman alarmı ile bilgi verme özelliği sayesinde güvenliği kontrol altına alır. Bu sebeple Wifili ısı kontrol paneli fiyatları üst düzey akıllı güvenlik sistemi sayesinde cemaatin ve imamın can guvenliği de koruyucu olduğunu düşünürsek kullanılması zorunlu olduğu düşünülebilir.  Ayrıca wifili İsi kontrol paneli fiyatları ne kadar olursa olsun diğer sistemlere göre %30 enerji tasarrufu sağladığı için her türlü ihtimale göre daha uygun olacaktır.